torstai 22. lokakuuta 2015

Työnurkkaus + muut kuulumiset

Nyt kun olohuoneessa kaikki muu alkoi olla kunnossa, tuo työpöytä ja sen nurkkaus loisti rumuudella ja sekasorrolla. Tälle oli tehtävä jotain, mutta se mitä sille tehtäisiin olikin toinen asia. Työpöytä piti olla, jotta Martta saa My Homen paperit järjestykseen ja tehtyä tietokoneella työhommia. Ensimmäisenä nurkasta sai häätöpassin lasivitriini. Keittiön suursiivouksen yhteydessä kaappeihin tuli tilaa, joten vitriinillä ei ollut syytä jäädä enää. Toiseksi, ihana Robin Dayn tuoli vaihtoi omistaa ja löytyykin tällä hetkellä jostain päin Oulua uudella onnellisella omistajalla. Myös vanha työpöytä alkoi tympiä, jotenkin se oli liian suuri, liian kiikkerä ja aivan liian keskeneräisen näköinen. 

Oli siis aika alkaa etsiä työpöytää. Vanhan työpöydän pukkijalat lähtivät uudelle omistajalle hyvinkin pian. Uuden pöydän kriteeritkin olivat selvät: valkoinen, pienempi, jykevämpi ja laatikollinen. Viikon verran selasin tori.fi sivua ja kaikkien huonekaluliikkeiden nettisivuja. Kriteeri pituuden suhteen olikin se mikä aiheutti päänvaivaa. Päädyttiin Ikean Micke- sarjan työpöytään. Nyt pöydälle edelleen mahtuu tietokone ja tuo pieni laatikko. Työpöydässä itsessään on nyt laatikostot papereille ja muille lappusille. 


Hayn tuoli siirrettiin keittiöstä uudeksi työpöydän tuoliksi. Nyt alkaa olemaan olkkarissa sellanen fengshui mikä miellyttää isännänkin silmää. Kaikki on järjestyksessä, mutta mitään ei ole silti liikaa eikä yleisilmekkään tunnu ahtaalta. Harjateräsverkko otettiin seinältä pois ja se saakin nyt nojata seinää vasten ja odotella uusia kuvia ja muistilappuja. Tietokoneen alle kirjotusalustan virkaa tuli noudattamaan korkkinen pöytä tabletti. Tuli keittiöön ostettua sellaiset, mutta sinne ei kaikkia neljää kappaletta mennyt joten ajattelin kokeilla sitä tuohon. Työvalona toimii edelleen My Home-liikkeestä ostettu valojohto ja polttimo, jotka roikkuvat harjateräsverkosta. 

Nyt kun iso työpöytä ja vitriini on väistynyt jäi tuolle seinälle enemmän tilaa kuin ennen. Kartellin Master sai jäädä seinustalle, mutta kaverikseen se sai sohvapöydistä pienemmän version. 


Pöytä laitettiin kokeilumielessä siihen ja etsimme sen tilalle uutta pöytää. Muutamia vaihtoehtoja on jo pyöritelty. 

Tuossa nuo mitä on alustavasti mietitty eli Hem Key sivupöytä, &Bros Carry Me Home sivupöytä, Hayn DLM tarjotinpöytä tai Normann Copenhagenin Block tarjoiluvaunu. Nämä nyt tämän hetken lemppareita, mutta pidetään silmät auki muillekkin vaihtoehdoille.  

Loppuun fiilistelykuvia kämpästä talven kolkutellessa ovia. 


-J                                                                                                                                                              3 kommenttia:

  1. Upealta näyttää jo nyt :) teillä on siis sisustusliike? Ihan mahtavaa :) pitää piipahtaa kun sielläpäin kulkee :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos:) Martta omistaa juu sisustusliikkeen:) itse vaan seuraan sivusta:)

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista