sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Uusi järjestys,uusi nojatuoli ja viikonlopun kuulumiset

Jotain on taas tapahtunut. Martalla oli ensimmäinen vapaa viikonloppu ja lauantaille olikin suunniteltu ohjemaa. Aamusta lähdettiin koko porukan voimin Martan isovanhempien luokse. Sieltä takaisin tullessa piipahdettiin huonekaluliike Finnlandian kautta. Hakusessa on ollut jotain tuon väliaikaisnojatuolin tilalle. Se kun alkoi näyttämään uhkaavasti lopun elkeitä. Finnlandiasta haimme Vitran Eamesta tehdyn halvemman version. Se jotenkin sopii asuntoon paremmin kuin tuo iso musta etäisesti nojatuolia muistuttava tuote. Nyt tosin on ongelmana, että mihin tuo vanha nojatuoli sijoitetaan. Kai sekin tiensä jonnekkin löytää. 


Ajatuksena oli vain kasata tuoli ja siivota asunto, koska meille oli tulossa kavereita kylään. Kaikki ei mennyt niin kuin olimme suunnitelleet, koska keinutuoli ei sopinut vanhan nojatuolin paikalle. Ei sitten millään. Alkuperäinen siivoaminen muuttuikin nyt huoneen uudelleen järjestelyksi. Sohvan paikka muutettiin seinää vasten ja tuo sohvan takana ollu kaapelikela sai jäädä nurkkaan. Parempi paikka keinutuolille löytyi takapihan puoleisen ikkunan edestä. Martta toi myös liikkeestään kuparin värisen metallikorin johon saatiin laitettua tuo torkkupeitto ja koristeeksi valopallot. Tuohonhan saa nyt heitettyä ylimääräisiä koristetyynyjä. Olohuoneen uudelleen järjestys toikin mukavasti vaihtelua ja taas lisätilan tunnetta. Näinhän olohuone on joskus järjestelty, mutta kyllästyimme silloin siihen. Nyt taas järjestys tuntuu erittäinkin mukavalta ja freeshiltä.  Myös työpöydän tuoli vaihtui tuohon nurkassa olleeseen Masteriin jolloin sekin tuli esiin paremmin kuin tuossa tummassa nurkassa. Nurkkaukseen sen sijaan laitettiin tuo Robin Dayn tuoli.
Vihdoin olimme saaneet kämpän siihen kuntoon, että sinne uskalsi vieraita päästää. Martta alkoi tekemään vieraille pientä suolaista purtavaa ainaisten sipsien tilalle. Benjamin meni isovanhempien luo yökylään, jotta meillä olisi hieman aikaa irroitella. Purtavaksi tarjottiin broileriwrapeja, savukalaruisnappeja, mozzarellaleipiä ja katkarapuruisnappeja. Tietenkin boolia unohtamatta. Ilta päättyi baarin jälkeen tyytyväisin mielin kotiin nukkumaan pitkiä yö unia.


Näihin fiilistely kuviin ja tunnelmiin päätetään tällä kertaa. Mukavaa vaikkakin kylmää lokakuun alkua kaikille! Käy lisäämässä itsesi julkiseksi lukijaksi ja samalla tykkäämässä Meiän Koti facebook sivusta niin pysyt ajantasalla uusista postauksista. Jos vielä haluat nähdä jotain extraa niin käykää seuraamassa Instagramissa meiankoti_juho ja marttakaira. Siellä uusimpia kuvia sekä paljon enemmän kuvia kuin mitä blogista löytyy. - J & M
3 kommenttia: