sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Ystävämyynti

Hei!

Nyt viikonloppuna järjestettiin Finnish Design Shopissa ystävämyynnit. Lauantaina olin paikalla vasta 10.30 paikkeilla ja suurin osa tavaroista oli jo mennyt. Jäljellä oli vain pitkät kassajonot. Oli siis suhteellisen turha jäädä jonottamaan jonkun muutaman kympin tuotteen takia ja mulla oli vielä Benjamin mukana niin ei olisi ollut niin mukavaa jonottaa reilua tuntia. Päätin tänään mennä sitten hieman aikasemmin jonottamaan josko tällä kertaa olisi saanut jotain konkreettista itselle. On nuo suomalaiset ihmiset hulluja, kun ne jonottavat jo hyvissä ajoin ennen ovien avaamisia ja ovien avauduttua juoksevat hysteerisesti tavaroiden kimppuun. Jotain kuitenkin sain haalittua itsellenikin ja enempää ei olisi käsiin mahtunut. Tarkoituksena oli lähteä hakemaan Kartellin Master tuolia, mutta tulihan siellä tehtyä muutama heräteostoskin. Onneksi näitä tilaisuuksia ei ole tämän useammin. Ei siinä touhussa kestä pääkoppa eikä lompakko. ;DYksi ostosksista oli Normann Copenhagenin Lighthouse. Olen katsellut tätä jo pidemmän aikaa eri blogeissa ja ajatellut, että joskus vielä mullakin on tollanen. No nyt se hiipi salakavalasti mukaan ystävämyynnistä. Eikä jäänyt harmittamaan. Tätä voi käyttää niin sisällä kuin ulkona, mutta rivitalo asumisessa en uskalla säilyttää tätä pihalla. Sitten tämä, jota varten heräsin aamulla 8 aikaan ja lähdin jonottamaan. Pitkään haaveena on ollut Kartellin Master tuoli. Ajatuksena oli, että se olisi ollut valkoinen mutta valkoista ei ollut tänään saatavilla niin piti tehdä pieni kompromissi. Oltiin visioitu tämä kirjotuspöydän tuoliksi, mutta en raaski hävittää valkoista Robin Dayn tuolia siitä, joten tämä sai jäädä nyt tuohon nurkkaan. Postista myös tipahti tuo ihana The Paper Bag. Se on toistaiseksi vielä tyhjä, mutta olisi ajatuksena laittaa sen sisälle jokin pieni puu. Mutta katsotaan mitä aika tuo tullessaan.Keittiöstä puuttui yksi ruokapöydän tuoli ja tänään siihenkin asiaan tuli muutos. Oikeestaan vähän vahingossa tarttui Hay Heen beige tuoli. Tuoli näyttää kylläkin harmaalta, vaikka hintalapussa luki beige. Se sopii yhteen jo ennestään meillä olleen Hay Heen nojatuolin kanssa. Mitään raskasta tuolia tuohon ei olisi voinut ostaa, koska se olisi tehnyt muutenkin ahtaasta keittiöstä vieläkin ahtaamman. Jotenkin olen muutenkin tykästynyt Hayn tuotteisiin. Riittäköön nämä nyt hetkeksi.Pitihän Benjamininkin saada jotain tuliaisia. Sattumalta löytyi vielä häneen väriä oleva Lego palikka. Kyseessä siis on säilytyslaatikko, joka on Lego palikan näköinen. Näitä on muistaakseni kahta eri kokoa, joista tämä on se pienempi. Eli nyt siis on tehty jo pieni kurkahdus Benjaminin huoneeseen. Ei kuitenkaan käännetä tätä korttia vielä kokonaan, koska kaikki on vielä hieman vaiheessa. Pyykkikori tarttui mukaan Tukholman reissulta. Se on House Doctorin tuotteita ja jatkaa huoneen mustavalko raita teemaa. Tästä huoneesta myöhemmin lisää kun saadaan tosiaan palaset paikalleen.
Aiemmassa postauksessa oli puhe tuoste eteisen kenkä ongelmasta. Nyt siihen on tullut helpotusta. Ikeasta löytyi valkoiset muoviset kenkälaatikot. Nämä olivat ainoat, joissa syvyys mitta oli niin pieni että ovi mahtuu vielä kiinni. Jäi kuitenkin mietityttämään, että pitäisikö ostaa vielä toinen sarja? Yksi tuon yksittäisen alle ja loput kaksi noiden kahden viereen oven taakse. Mutta nyt on kengät siististi piilossa ja välioven saa taas kiinni. Ulko-oven tiivisteiden välistä, kun vetää talvella kylmää ilmaa lattialle. Tässä taas pieni katsaus viime aikojen tapahtumiin. Kiitos Finnish Design Shop mahtavasta ystävämyynnistä! On tuo vaan hullua miten ihminen hullaantuu näin paljon tavaroista. Ensi vuotta ja uusia ystävämyyntejä odotellessa! Hauskaa sunnuntai iltaa ja mukavaa syyskuun loppua. Kai se syksy on nyt virallisesti tullut :)

-J

4 kommenttia:

 1. Upeita ostoksia teit. Mua harmittaa asua täällä kaukana kaikesta kivoista tapahtumista :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos:) Ei yleensä tule tehtyä ihan näin sponttaaneja ostoksia :D Tällaisia tapahtumia sais olla muillakin paikkakunnilla. Vaikka onpahan kerrankin syy tulla Turkuun;)

  VastaaPoista
 3. Hah! Todellakin ihan hullua hommaa nuo jonottamiset! :D Itse muiden mukana. Vähän yli ysin menin lauantaiaamuna jonottamaan, ja tunti hurahti nopeasti kun sitä hulinaa katseli. Porukkaa lappoi jonoon vaikka ja kuinka, viime vuotiseen verrattuna nyt oli paljon enemmän porukkaa heti aamusta. Jono ylti sinne ulkoporttien luo ennen avaamista. Kreisiä! Itse olisin halunnut Secto Designin Octo-valaisimen, mutta nyt hintaa oli triplasti viimevuoteen verrattuna, niin jätin hankkimatta. Mutta voi itku, minä olisin halunnut tuon Lego-laatikon, mutta siellä oli lauantaina vain niitä suuria! Nyt mä koetan vain unohtaa koko tapahtuman, en ollenkaan hoksannut että olisi pitänyt molempina päivinä käydä, ja nyt harmittaa. Sunnuntaina oli enemmän tavaraa FDS:n mukaan. Ensi syksyä odotellessa.. ;) Huippulöytöjä olet tehnyt!

  VastaaPoista
 4. Olin tänä vuonna ekaa kertaa mukana ja olin ihan ällikällä lyöty lauantain väen paljoudesta. Oli siis pakko ottaa kovat otteet käyttöön ja olinkin sunnuntaina puol 9 jo paikalla. Olin jonossa kuudes:D Ihan hullua touhua mutta silti jotenkin hysteerisen hauskaa:D ajattelinkin että olisin vienyt ostetut tavarat autoon ja mennyt vielä uudestaan kun käsissä oli taas tilaa mutta onneksi järki puuttui peliin. :D ensi vuotta odotellessa!:)

  VastaaPoista