tiistai 15. syyskuuta 2015

Keittiö

-"Maailmassa on 2 asiaa, rakastaminen ja syöminen."

Seuraavan postauksen myötä tehdään kurkistus kodin sydämeen eli keittiöön. Meidän keittiömme ei ole kovin suuri, muttei kovin pienikään. Se on meidän kokoinen ja tässä tapauksessa myös meidän näköinen. Keittiössämme on vähän vanhaa, vähän uutta ja vähän kompromisseja. Keittiömme ei ole se modernein keittiö, mutta pidämme siitä. Lattian kivijäljitelty muovimatto taas pelastaa siivoamiselta kun Benjamin innostuu paiskomaan ruokaa lattialle. Pienillä esineillä ja yksityiskohdilla olemme tuoneet keittiöön myös jotain uutta.
    Välitilan laatoitus koki pienen uudistuksen muututtuaan beigestä mustaksi. Jotenkin tuo musta oli enemmän meitä kuin beige laatta ihanine kukkakuoseineen. Huumorintajumme tuntien emme halunneet mitään tylsää ja lässyä tekstiä seinään joten - " älä tule paha kakku, tule hyvä kakku", tuntui juuri meiltä. Sopivan kieli poskella väännetty, mutta silti simppeli.


Erilaisia keittiöpyyhkeitä löytyy myös My Home-liikkeestä mistä tämä meidänkin on peräisin. Tietenkin tyyliimme uskollisesti mustavalkoisena. Matto sinäänsä on Ikeasta.


Keittiön kattovalaisin on My Home- liikkeestä ja sen iso kuparinsävyinen polttimo antaa lämpimän valon jonka valoteho riittää kuitenkin arjen tarpeisiin. Keittiön tuolit ovat vanhat koulutuolit, jotka kokivat pienen entisöinnin ja saivat ylleen mattamustan värin.





Halusin keittiön yhdestä seinästä osan maalata mustaksi. Mieleeni juolahti kuitenkin, että mitä jos sen maalaisi liitutaulumaalilla. Ajatuksena ei ollut siihen aluksi mitään kirjoittaa, vaan se oli enemmänkin ajatus, että, jos joskus kiinnostaa kirjoittaa niin mahdollisuus siihen olisi. Lasikuitutapetin pohja antaa hieman haasteelliset mahdollisuudet kirjoittamiseen, koska pinta ei ole tasainen, mutta toimii tämä näinkin.

                         

Ihanat isot kahvikupit ovat My Home-liikkeestä.  Näin syksyn aikaan kun ilmatkin viilenevät, niin mikä olisi mukavampaa, kuin ottaa kuppi kuumaa.


Kiitos aikaisemmista kommenteista! Kaikki palaute on aina tervetullutta. Itseäni häiritsee eniten omat kuvaajan lahjat, tai ehkä enemmän niiden puute. Ajatus valmiista postauksesta on aina päässä, mutta todellisuuden iskiessä huomaan, että ollaan hyvin kaukana siitä mielikuvasta. :D Mutta ehkä jonain päivänä vielä. 


Kodissamme on tapahtunut muutakin uudistusta olohuoneen puolella. Laitetaan niistä jokin pieni pikapostaus myöhemmin, kun kaikki pienet viimeistelyt saadaan mieleisiksi. 

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

- J & M





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti