keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Makuuhuone sekä eteinen

Ajattelin yhdistää makuuhuoneen ja eteisen esittelyn samaan postaukseen. Molemmat ovat niin pieniä huoneita ja enemmän tai vähemmän vaiheessa. Niin taitaa olla koko asuntonkin, mutta lisätään tänne aina kun jotain tapahtuu.

Tuulikaappiin ei muuta mahdu kuin muutamat kengät ja seinään kiinnitetyt Normann Copenhagenin naulakot. Kenkien säilytykseen tarvitsisi keksiä jokin siistimpi vaihtoehto kuin tuo lattialla säilyttäminen. Tuo seinän ja karmin välinen tila vaan aiheuttaa siihen hieman haasteita. Eteisen matto on Tukholman tuliaisia muutaman viikon takaa.  Ostimme sen Lagerhousesta huimaan 20€ hintaan ja siitäkin sai vielä 20% hinnasta pois. Ei siis ollut järin vaikea päätös ottaa matto mukaan. :D

Hay Heen tuoli siirtyi olohuoneesta eteiseen ja sai ylleen Handmade by Kotonan tekemän tyynyn ja rinnalleen Ikean pitkulaisen tyynyn. Valopallot ovat My Home liikkeestä.



Meidän makuuhuone ei ole kooltaan järin suuri, joten paljon tavaraa tuo huone ei pidä sisällään. Lattialaminaatti on muista huoneista poiketen tumman ruskea, Vaatekaapin liukuovet on hieman samaa sävyä, joten laminaatin vaihto ei ole vielä ollut tarpeellista. Sänkyhän tuolla vie kaiken tilan, mutta se ei ole meitä häirinnyt. Asunnon toinen makuuhuone on paljon isompi ja halusimme sen lastenhuoneeksi, jotta Benjaminilla olisi tilaa leikkiä. Meidän makuuhuoneen kattovalon tuunasin itse vanhasta Ikean kattovalaisimesta. Lampunvarjostin roskiin, hieman kuparimaalia niskaan ja My Home liikkeestä iso polttimo paikalle. Yöpöydät ovat Ikeasta. Minun naulakkoni on Tigerista, jota hieman fiksasin maalailemalla runkoa  valkoisella. Martan naulakkona toimii kuparimaalilla maalattu harjateräsverkko, johon hän on koukuilla ja metallihenkareilla ripustanut vaatteita ja laukkuja. Makuuhuoneen yleisilmeeseen pitäisi kehitellä jotain uutta, mutta mitä se olisi on vielä mietinnän alla. Katsotaan mitä muutosta makuuhuone tulee kokemaan ja mitä sinne keksitään.






Olohuoneeseen tuli uusi ihana tuttavuus. Kauan kuolattu Playtypen B-poster löysi paikkansa tv-tason vierestä lattialta. Tuntuu kuin se olisi aina ollut siinä.


Ja kuten joku saattoi huomata, niin puhelinkuvat saivat väistyä ja sain kameran lainaan. Ei ole kiva lukea blogia, jossa kuvat ovat huonoja. Seuraavaksi hankintalistalla taitaa ollakkin oma kamera.    

Aurinkoista syksyn alkua kaikille ja toivottavasti pidätte blogista! :)

- J & M

2 kommenttia:

  1. Ikeasta saa näppäriä kenkäkaappeja, suosittelen :)

    VastaaPoista
  2. Juu sieltä on yks vaihtoehto jo tarttunut silmään:) Eli eiköhän se tule tässä joku päivä haettua. Kiitos vinkistä siis! :)

    VastaaPoista