torstai 3. syyskuuta 2015

Olohuone

Mikä paikka kodissa on se johon kaikki ystävät, läheiset ja perheenjäsenet kokoontuvat viettämään aikaa? No olohuone tietenkin.
Aloitamme postaussarjan, jossa esittelemme asuntoamme huone kerrallaan ja tänään kurkistamme olohuoneeseemme ja sen saloihin. Olohuone on meille paikka, jossa vietämme suurimman osan ajastamme. Siksi se onkin paikka, joka elää ja muuttuu jatkuvasti. On hetkiä millon herkkä mieskehoni ei tunne ilmassa hyvää fengshuita tai milloin naaraspuolinen lajitoveri haluaa vain tuoda omaa näkemystä huoneeseen. Olohuoneemme tottelee hyvin pitkälti rauhallista tyyliä ja värimaailma koostuukin mustasta, valkoisesta ja rauhallisista sävyistä. Pienillä yksityiskohdilla pyrimme tuomaan esiin omaa persoonallisuutta ja eloa ympäröivään maailmaan. 




 Eero Aarnion Puppy seilaa pitkin kämppää ja löytyy milloin mistäkin. Tv-taso on vanhempieni      vanha ja sen kohtalolle on toivottavasti tulossa muutosta mahdollisimman pian.


Robin Dayn tuoli on valmistettu  vuonna 1969 ja satuin löytämään yksilön tori.fi:stä.





Uusin tulokas on tuo työpöydän valo ,joka roikkuu hyllystä. Valo on kuparimainen, mutta silti riittävän valaiseva. Lamppu on My Home liikkestä, jossa on tarjolla erikseen johtoja ja polttimoja. Syksyn mittaan liikkeeseen on tulossa myös lisää erilaisia lamppuja.

-J

2 kommenttia:

  1. Upean näköistä teillä :) Itsekkin tykkään sisustamisesta, harrastuksena. Mielenkiinnolla jään odottamaan jatkoa ja inspistä teiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos blogista saa inspiraatiota:) siksi tämä tehtiin että ihmiset voivat samaistua ja näkevät ettei sisustamiseen tarvita aina paksua lompakkoa :D
      -J

      Poista