keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Aloitus

Moi.

Olemme parikymppinen sisustuksesta kiinnostunut pariskunta. Ajattelimme perustaa blogin, jossa ihmiset pääsevät tutustumaan ihan tavallisen perheen sisustusideoihin ja näkemyksiin. Kaikki postaukset eivät siis sisällä mitään överikalliita designtuotteita vaan hankimme tuotteita joista pidämme, huolimatta siitä ovatko ne kirpputorilta vai designliikkeestä. Tarvittaessa niitä muokataan mieleisiksi, joten tulevissa postauksissa voi olla myös diy-tuotteita. Kirjoitamme huumoria käyttäen rennolla otteella blogia,johon jokaisen perheellisen on helppo samaistua ja josta kaikki voivat saada inspiraatioita omaan kotiinsa. Blogissa myös piipahdetaan perheen kauniimman osapuolen omistamaaan My Home-  sisustus- ja lahjatavaraliikkeeseen. 

Lyhyestä virsi kaunis. Blogia siis kirjoittaa pariskunta. Toinen ammattinsa puolesta kiinnostunut sisustuksesta ja toinen vain intohimoisena harrastuksena. Asuntomme on 80- neliöinen rivitalokolmio Liedon keskustan kupeessa. 

Hieman vähemmän tärkeää infoa henkilöistä tekstien takaa:

-Juho 24v.
Intohimo sisustukseen on kehkeytynyt jopa pakkomielteeksi. Joskus sairaalloinen perfektionismi asettaa ylitsepääsemättömiä esteitä perheen asunnon sisustuksessa :D

-Martta 22v
Omistaa sisustus- ja lahjatavaraliikkeen kauppakeskus Skanssissa. Työn ohella luen itsekkin paljon blogeja ja seuraan sisustustrendejä. 

Perheeseemme kuuluu lisäksi puolitoistavuotias poika Benjamin ja pieni chihuahua Sira. 


Tervetuloa seuraamaan!

3 kommenttia:

  1. Mahtavaa, että aloititte tämän blogin! Oikein paljon menestystä liikkeellenne! Arvostettava asia, että nuori perustaa yrityksen. Hienoa, rohkeaa! :) Kaksi kertaa olen nyt käynyt My Homessa, ja haaveilen siitä valkoisesta ananaksesta, mieheni ei vielä ole sille lämmennyt. Vielä mä sen sieltä haen, jospa vaan ne ei lopu ennen sitä.. Niin cool!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! Olen itsekkin hulluna ananaksiin :D Seuraavan kerran kun tuut käymään liikkeessä nykäise ihmeessä hihasta!:) -M

      Poista
  2. jee hyvä te!! :) (rakentavin kommentti ikinä...) :D

    VastaaPoista